Bergen Photowalk ++

Den 8. mai var jeg  på Bergen Photowalk sammen med Tim og Victoria. Det var kjempe koselig! Vi var med i den gruppen som tok action bilder. Her er et utvalg av de feteste bildene!
Samme dagen kjøpte jeg meg MacBook Pro, og er utrolig fornøyd med den!De hadde også en fotokonkurranse som man kunne delta med et bilde. Vinnerene av fotokonkurransen blir publisert på ur og foto ( http://www.urogfotobergen.no ) sine hjemmesider og på http://megapiksel.wordpress.com/  .  10 av bidragene blir også publisert i papir utgaven av Bergens Tidene 22.mai.  Jeg tror jeg leverte litt for seint, men hvis jeg ble godkjent og spiller noen rolle, bidro jeg ihvertfall med dette bildet:


Den dagen tok jeg over 600 bilder, og minnekortet mitt var fullt!

I dag har det vært utrolig fint vær ute. Jeg har vært på tur og virkelig grillet meg selv på altanen! Tok noen bilder i dag også!


Spindelvev er facinerende!
I dag har jeg virkelig fått sommer feelingen i kroppen, og det er en herlig følelse! Nå gjenstår bare Engelsk skriftlig eksamen og muntlig eksamen (Wish me luck!) of litt mer chill skole, så er det sommerferie og jeg er endelig ferdig med 10 årig grunnskole! Da satser vi på media og kommunikasjon på Laksevåg til høsten!

Hva syns du om bidraget til fotokonkurransen? 
Hva syns du om MacBook?
Gleder du deg til sommerferien?

- Julie - 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Julie

Julie

16, Bergen

Jeg er en glad jente som skal bli fotograf så det du ser her inne er vel for det meste bilder som jeg har tatt! :)

Kategorier

Arkiv

hits