Dans! Til musikken!

Jeg har kost meg hele helgen!  I går var det filmkveld hos Linn med masse folk, og i dag var jentene samlet hos Mariell for å danse. Jeg lå hos Linn fra i går til i dag, og vi tok bussen fra Askøybroen kl 11. og banket på døren til mariell kvart på 12. Selv om vi egentlig skulle møte kvart på 1...  Mens vi ventet på de andre tok Mariell oppgaven med å bare sjokolade kake til oss! :D  Den  var veldig god!
Når alle var kommet begynte vi å øve på "demon dansen" og blikkene våres! Vi danset vel en liten time før vi tok en liten pause og bestemte hvilke pizzaer vi ville ha. Så fortsatte vi å øve på dansen.
De ringte å bestilte pizza til klokken 15, for da skulle Kathrine møte noen av oss i drotningsvik. Det er hun som har laget "demon dansen" og hun ville at vi skulle gjøre det riktig og bra, siden det er hennes dans. Hun sa vi var flinke, men at vi måtte leve oss mer inn i dansen. Vi har jo to mnd igjen å øve på før vi skal fremføre, så vi klarer det helt fint på den tiden tenker jeg!
Vi spiste pizza og koste oss og Kathrine gikk igjen. Så øvde vi litt på den andre dansen våres. Den syns jeg er utrolig stilig og gøy å danse! :D

kameraet mitt ble overbrakt til lille Line i dag.  Bildene fra i går og i dag kommer utpå når bildeopplastingen funker igjen  :)


Håper du har kost deg like mye i helgen som jeg har gjort!

I morgen er det trafikalt....

- Julie -

Én kommentar

Veronica

25.mar.2010 kl.16:00

Å, jeg har faktisk ikke giddet å ta traffikalt enda. FY MEG :( Og jeg fyller 17 snart, jeg skammer meg! Hehe

Skriv en ny kommentar

Julie

Julie

16, Bergen

Vil bli fotograf! Spiller håndball og elsker det!

Kategorier

Arkiv

hits